Ефірна олія іланг-ілангу Green Pharm Cosmetic
Динаміка ціни
Характеристики
- Клас косметики
- Доглядова Лікувальна
- Призначення
- Розслаблення Омолодження Антибактеріальна дія Запальні процеси Зволоження
Опис
Красиве дерево Індії з яскраво-жовтими квітками і таким же прекрасною незвичайною назвою іланг-іланг викликає безліч асоціацій з тропічними лісами і яскравими екзотичними птахами. Ефірна олія іланг-ілангу, вироблене вітчизняним брендом Green Pharm Cosmetic, подарує вам екзотичний аромат і справжній індійський рай. Вдихаючи цей божественний аромат, відступає поганий настрій і стрес, розслабляються всі нервові закінчення, тіло отримує заряд енергії і потужну порцію тонізації. Масло іланг-ілангу володіє універсальним застосуванням для душі і тіла - стабілізує психоемоційний стан, нормалізує сон, знімає симптоми стресу, знижує нервову напругу, усуває больовий синдром, має протизапальну і антибактеріальну дію, зволожує суху і підсушує жирну шкіру, нормалізує роботу сальних залоз. Масло іланг-ілангу також має загальнозміцнювальну дію на волосся і нігті, є сильним афродизіаком, допомагає відновити потенцію, посилити лібідо, використовується для еротичного масажу. Можна використовувати чоловікам і жінкам з 18 років.
Призначення
Ефірна олія іланг-ілангу рекомендують при підвищеному нервовому напруженні, симптомах стресу, депресивних станах, запальних процесах на шкірі, при підвищеній сухості шкірного покриву, появі ознак старіння, зниження пружності та еластичності шкіри, ламкості і слабкості волосяного покриву і нігтьової пластини.
Властивості
Іланг-іланговое ефірне масло швидко усуває симптоми сухості шкіри, наповнює її вологою і вітамінами, живить шкіру і зміцнює захисний бар'єр, розгладжує покрив, надає омолоджуючу дію, абсорбує надлишки шкірного жиру, допомагає боротися з лупою і випадінням волосся, зміцнює коріння і усуває посічені кінчики .
Активні компоненти
Ефірна олія іланг-ілангу - має дуже насичений солодкий запах, рекомендується його змішувати з ароматами, які приглушують його, наприклад, з апельсином або лимоном. Масло добре зволожує суху шкіру і живить жирну, допомагає зберегти вологу всередині клітин, абсорбує шкірний жир, вирівнює тон і рельєф, сприяє омолодженню, живить і відновлює сухе та пошкоджене волосся, наповнює їх енергією, робить волосся гладким і еластичним. Використовується здавна як сильний еротико-стимулюючий засіб, який підвищує потенцію, підсилює лібідо. Також масло використовується в ароматерапії як сильний релаксант, при депресіях і нервовій напрузі. Діє як антибактеріальний і болезаспокійливий засіб.
Результат
Ефірне масло іланг-ілангу купують, щоб насолодитися ароматами справжніх тропічних лісів Індії, відчути всю силу і енергію природи, подарувати собі світ здоров'я і молодості. Застосовуючи масло для шкіри, ви незабаром побачите перші результати - шкіра набуває гладкості, вирівнюються рельєфні ділянки і розгладжуються зморшки, йде в'ялість і сухість шкіри, підвищується пружність. З його допомогою можна позбутися від головного болю, усунути м'язовий тонус, полегшити перебіг клімактеричного періоду. Додаючи масло іланг-іланг в засоби по догляду за волоссям, ви побачите, що ваші локони можуть бути іншими - пружними, міцними, густими, сильними.
Застосування
Масло призначене тільки для зовнішнього застосування. Протипоказаннями служать вагітність, дитячий вік до 18 років, індивідуальна непереносимість компонентів масла.
Склад
Ефірна олія іланг-ілангу.