Гідролат Кардамону 100 мл

Гідролат Кардамону 100 мл

275 ₴
в наявності у 1 магазині
Cocos
Гідролат Кардамону 100 мл
в наявності
275 ₴
До магазину
Ціни перевірено 27.10.2026.

Динаміка ціни

Зараз275 ₴
Найнижча за період275 ₴ 01.10
Найвища за період275 ₴
Таблиця цін
ДатаНайнижчаМагазинНайвищаМагазинів
27.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
26.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
25.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
24.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
23.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
22.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
21.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
20.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
19.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
18.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
17.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
16.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
15.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
14.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
13.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
12.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
11.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
10.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
09.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
08.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
07.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
06.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
05.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
04.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
03.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
02.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1
01.10.2026275 ₴ Cocos275 ₴1

Характеристики

Об'єм
100 мл

Опис

Гідролат кардамону — призначення

Вишуканий кардамон називають «царицею спецій». Не менш розкішний і гідролат, отриманий шляхом дистиляції насіння кардамону: чарівний аромат, мікс свіжості та солодкуватої прянощі, освіжаючий ефект, підходить для всіх типів шкіри та будь-якої пори року.

Освіжити втомлену шкіру, зволожити, надати квітучий здоровий вигляд, покращити колір обличчя — все це під силу унікальному продукту парової дистиляції популярної прянощі.

Призначення

Гідролат кардамону — це універсальний косметичний засіб. Зволоження та свіжість він гарантує всім типам шкіри та для будь-якого віку.

Особливо показаний для в'янучої шкіри як ефективний засіб для тонізування та підтягування. Також для жирної та проблемної шкіри — він активно зволожує, при цьому бореться із запаленнями та працює як антисептик.

Рекомендації до застосування такі:

В якості тоніка для шкіри перед нанесенням крему;

Як зволожувачь і активатор для шкіри після ранкового пробудження.

Властивості

Гідролат кардамону є прозорою рідиною, яка може набувати темнішого відтінку, перебуваючи на світлі. Аромат свіжий з пряними теплими нотками.

Гідролат, на відміну від відвару, зберігає максимум корисних речовин у незмінному вигляді, і може зрівнятися за ефективністю з ефірною олією, з тією різницею, що гідролат набагато менш концентрований і може застосовуватися без побоювань.

Гідролату кардамону — косметичні властивості

Зволожує верхні шари епідермісу;

Освіжає і тонізує — стимулює приплив крові, прискорює обмін речовин, запускає роботу клітин;

Містить велику кількість природного цинку, відповідно, чудово допомагає при подразненнях, дерматитах, усуває акне та постакне;

Є натуральним антисептиком — знімає запалення, загоює вугри;

Знімає свербіж і запалення при укусах комах;

При регулярному застосуванні підтягує овал обличчя, підвищує пружність шкіри;

Освітлює шкіру — рекомендуємо застосовувати гідролат кардамону як самостійний продукт для легкого освітлювального ефекту, так і як допоміжний засіб для закріплення результату при використанні потужніших продуктів у боротьбі з пігментацією;

При дії на коріння волосся покращує кровопостачання цибулин та стан шкіри голови. Як наслідок – здорове та пружне волосся по всій довжині;

Знижує жирність шкіри голови.

Спосіб застосування

Розпорошуйте гідролат на обличчя з відстані 20-30 см, заплющивши очі. При роботі з волоссям зрошуйте коріння волосся та шкіру голови.

Для жирної шкіри, для шкіри із запаленнями чи дерматитами (незалежно від типу) можна робити компреси: змочити серветку гідролатом та прикласти до проблемної ділянки на 10-15 хвилин.

Оформляйте замовлення через кошик, або в один клік та отримуйте гідролат кардамону в найближчі дні – для вашої зручності Cocos працює з кількома транспортними компаніями.

Опис: Cocos