Олія насіння Полуниця, нерафінована 30 мл
Динаміка ціни
Таблиця цін
| Дата | Найнижча | Магазин | Найвища | Магазинів |
|---|---|---|---|---|
| 26.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 25.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 24.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 23.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 22.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 21.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 20.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 19.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 18.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 17.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 16.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 15.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 14.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 13.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 12.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 11.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 10.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 09.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 08.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 07.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 06.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 05.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 04.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 03.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 02.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
| 01.10.2026 | 673 ₴ | Cocos | 673 ₴ | 1 |
Характеристики
- Об'єм
- 30 мл
- Призначення
- Косметична олія для зовнішнього викоростання
- Склад
- Олія насіння полуниці, нерафінована.
- Термін придатності
- 18 міс
- Температура зберігання
- +5 до +15. У темному місці
- Тип упаковки
- Скляна пляшка
- Запобіжні заходи
- Уникати потрапляння у вічі. Берегти від дітей. Індивідуальна алергія
Опис
Натуральна олія насіння Полуниці
Багатий склад не міг не позначитися на корисних властивостях олії. Ось лише частина причин, з яких ви захочете додати його до свого догляду
Властивості
Живить, зволожує і заспокоює шкіру, надає їй здоровішого вигляду.
Регулює вироблення себуму, усуває жирний блиск.
Розгладжує зморшки, підвищує тонус та еластичність шкіри.
Ефективно відновлює суху шкіру, позбавляючи її від лущення та почервоніння.
Уберігає шкіру від негативного впливу ультрафіолетових променів та інших зовнішніх факторів.
Використовується при лікуванні екземи, псоріазу, прищів, сонячних опіків, розтяжок, целюліту, дерматиту, шрамів та порізів.
Корисно для волосся та ламких нігтів.
Олія легко і швидко проникає у шкіру, не залишаючи після себе жирного сліду. Її можна використовувати в антивіковій косметиці, засобах для відбілювання шкіри, кремах, лосьйонах, масках, шампунях, бальзамах.