Олія Сафлорова нерафінована 30 мл
Динаміка ціни
Характеристики
- Об'єм
- 30 мл
- Призначення
- Косметична олія для зовнішнього викоростання
- Склад
- Жирна олія сафлору, нерафінована.
- Термін придатності
- 18 міс
- Температура зберігання
- +5 до +15. У темному місці
- Тип упаковки
- Скляна пляшка
- Запобіжні заходи
- Уникати потрапляння у вічі. Берегти від дітей. Індивідуальна алергія
Опис
Натуральна Сафлорова олія нерафінована
Сафлорова олія серед інших рослинних олій має унікальну особливість – вона містить найвищий відсоток лінолевої кислоти з класу поліненасичених омега-6 жирних кислот (близько 70%). Крім того, у ньому виявлено дуже багато вітаміну Е та К у порівнянні з іншими оліями. Вітамін Е, в складі якого знаходяться антиоксиданти, які борються з наслідками УФ-випромінювання, наприклад, деградацією колагенових волокон і старінням шкіри. Вітамін Е також допомагає нейтралізувати вільні радикали, які призводять до пошкодження структури шкіри.
Олія може застосовуватися як в чистому вигляді, так і в якості компонента для збагачення готових косметичних засобів, таких як креми, шампуні, лосьйони, гелі, бальзами. При кожному з цих способів використання реалізуються всі корисні властивості цього цінного природного продукту.
Властивості
Володіе вологоутримуючими і вологорегулюючими властивостями і легко засвоюється шкірою будь-якого типу.
Вона миттєво вбирається, відмінно пом’якшує і живить шкіру, підвищуючи її тургор і еластичність, підтягує її і стирає зморшки.
Надає зміцнювальний вплив на стінки судин, а тому є дієвим засобом від купероза.
Обумовлюють його антиоксидантну і регенеруючу властивості, що нівелює ознаки роздратування, знімає запальні почервоніння і покращує колір обличчя.
За допомогою олії можна покращити кровообіг у шкірі голови. Це завжди корисно, а особливо – у випадку втрати волосся.