Олія Сафлорова нерафінована 50 мл

Олія Сафлорова нерафінована 50 мл

Немає в наявності
ще 1 магазин без наявності
Cocos
Олія Сафлорова нерафінована 50 мл
немає в наявності
73 ₴
До магазину
Ціни перевірено 25.10.2026.

Динаміка ціни

Історії цін за цей період ще немає.

Характеристики

Об'єм
50 мл
Призначення
Косметична олія для зовнішнього викоростання
Склад
Жирна олія сафлору, нерафінована.
Термін придатності
18 міс
Температура зберігання
+5 до +15. У темному місці
Тип упаковки
Скляна пляшка
Запобіжні заходи
Уникати потрапляння у вічі. Берегти від дітей. Індивідуальна алергія

Опис

Косметична Сафлорова олія нерафінована

Олія рослини має такий хімічний склад

Лінолеву кислоту - додає еластичність кровоносним судинам, зволожує, добре проникає в тканини, сприяє розщепленню жирових відкладень.

Вітаміни Е і А - будівельний матеріал для клітин шкіри, що підтримує їх еластичність і стимулює вироблення колагену.

Мікроелементи (натрій, калій, кальцій, залізо, магній) - компоненти, необхідні для здорового функціонування організму, що зберігають кісткові структури.

Картамин - фарбуюча речовина, що використовується для тонування шовкових і вовняних тканин.

Олія сафлору ідеально підходить для масажу, часто застосовується в поєднанні з аромамаслами. Вона максимально ефективна для відновлення сухого та пошкодженного волосся і при облисінні, використовується для цього у вигляді втирання, обгортань і масок.

Працюючи над ефективним усуненням білих вугрів, вугрів і, зрештою, прищів, сафлорова олія зменшує ознаки плям, запобігаючи при цьому подальшим проривам.

У косметиці та засобах особистої гігієни олія насіння сафлору використовується у складі актуальних лосьйонів для догляду за шкірою, зволожуючих засобів та засобів для ванн.

Опис: Cocos